Kite server

Bar Ozone Instinct 2007 - zlomená ochranná bužírka skrzehrazdová

Deník: 
ne

Prosím o radu - jak tohle co nejlépe opravit, příp. dělá u nás někdo tyto opravy? Přelepení pevnou izolepou vydrží fakt jen chvilku :( Díky.

PřílohaVelikost
DSCF7665s.jpg253.11 KB

Re: Bar Ozone Instinct 2007 - zlomená ochranná bužírka skrzehrazdová

cinkni 777858475, mame skladem za 500kc vcetne oka. Filip www.kite-shop.cz

Chodi sem jeste nekdo

TAdy ne tomhle foru uz se snad zverejnuji jenom reklamy. Zadny info kdo kde byl a jaky bylo pocasko, proste nic. Co takhle to tu nejak ozivit. Jinak to tady chcipne uplne a tim tohle forum ztrati smysl. Podle me predchozi verze byla prehlednejsi, jednodussi a pro uzivatele zajimavejsi. Skoda ze to tady uz neni to co byvalo.

Co Vy na to?

Re: Chodi sem jeste nekdo

Tak to prubnu zda se mi zdaří sem něco napsat,minule jsem chtěl něco napsal,nějaké bla,bla ,bla,jak jsem někde jezdil v reakci na příspěvky známých parťáků co byli jinde a nezdařilo se a to nebylo poprvé,tak jsem to už neřešil a ani na tento server nekoukám.Včera sem jezdil tak jsem se mrknul,no a zkouším,to. Můj osobní problém je,že nejsem s počitadlem kamarád,dělám ve stavebnictví tak jsem většinu času venku,používám ho sice pracovně-je pro mě dost důležitý ale způsob práce je na něm v podstatě jako na psacím stroji,fakturace,rozpočty,trochu účetnictví apod.Pokud mám problém nebo nějaké změny,nový program apod. tak se obracím  na ty co s ním jsou kamarádi,bo na to nemám čas ani náladu ani mě to nebaví! V prosinci jse koupil nové počitadlo,monitor........a program,no a prokousávám se stím do dnes,začátek, to bylo půl dne!!! Páč to potřebuji pracovně abych měl co žrát,tak tomu čas a energii musím věnovat,kdežto tyto hračky,internet-servery,pokecy,bla,bla,bla,to zkrátka ne,tak se to neučím. No a to asi bude ten všeobecný podobný problém proč je zde mrtvo. Musím běžet,lopata je již neklidná,hurá do výkopu.Sem zvědav zda se to tam objeví!!!!!   

Re: Chodi sem jeste nekdo

Tak já sem teda taky něco napíšu. Včera luxusní pojezdu u Sedlece kousek od chaber. Ve chvíli kdy ruzyne zacla hlásit 4,7m/s byl cas vyrazit...vzdycky to trvá cca 45min nez to dorazí sem ...takže akorát na zbalení cajků a cestu :-) Nejdřív sem zkusil pole mezi klíčanama a klecanama ale tenhle směr je krytej tema novejma panelakama. tak sem se rozhlíd jesli neni videt nakej kopecek s louckou a hle..za dalnici vedle sedlece u lesíka na kopecku....no proste paráda. vítr velice stabilní a silný. tentokrát sem sebou mel pritelkyne gpsku na geocaching a zmeril si rychlost atd. takze cisty cas 2h48min, najeta vzdalenost 74km a max speed 55,7km/h.......SKVELE ODPOLEDNE CAU PETR